Gratis Trial
Plan Demo
Gratis Trial
Plan Demo
I4You-32-new

Downloads voor Outlook

Een hele handige integratie

Easy2Meet Outlook Add-in

Gebruik de Outlook Add-In voor vergaderorganisatoren om het aanmaken en publiceren nog makkelijker te maken als u Outlook gebruikt.

Download hier onze Outlook add-in:

• Click-once installer - Voor als u automatisch de nieuwste updates wenst te ontvangen en niet op een beheerde omgeving zit.
  • MSI installer (Huidige versie: 1.3.4)- Voor beheerde omgevingen. De MSI wordt niet automatisch geupdatet.

Mocht u een 0x8007007E* foutmelding krijgen bij de installatie kunt u op deze link klikken om de 'Visual Studio 2010 Tools for Office Runtime' te downloaden en installeren.

* De tekst van de foutmelding is als volgt: De volgende Microsoft Office-oplossing kan niet worden geïnstalleerd als gevolg van een algemene fout in het installatieprogramma.

Veelgestelde vragen »

Wij proberen het zo makkelijk mogelijk te houden...