Gratis Trial
Plan Demo
Gratis Trial
Plan Demo
I4You-30-new

Easy2Meet Installatie

U kunt ons vinden in de Microsoft Appsource

3 Eenvoudige stappen voor installatie

Easy2Meet is een door SharePoint gehoste app, aangeboden als een service van de Microsoft Appsource. Volg de stappen zoals hieronder beschreven om aan de slag te gaan. Let op: u moet de juiste rechten hebben om Easy2Meet voor het eerst op uw Office 365 te installeren. Vraag uw IT-afdeling om assistentie.

1. Vind Easy2Meet in de Appsource

Klik op deze link om Easy2Meet te vinden in de Appsource en klik op "Nu Downloaden".

2. Selecteer uw site

Easy2Meet wordt op uw gewenste SharePoint-site geïnstalleerd. Alle gerelateerde vergaderdocumenten worden overeenkomstig op deze locatie opgeslagen. U houdt de controle over uw eigen gegevens.

3. Start de installatie

Easy2Meet wordt automatisch geïnstalleerd en u bent klaar om te beginnen!
Klik op "Easy2Meet" in de navigatiebalk van de site om de app te openen.
Als u nieuw bent, kunt u Easy2Meet 30 dagen gratis proberen.

Mobile App Downloads »

Eenvoudige links om ons in elke store te vinden...