Demo
Support
Demo
Support

Downloads & installatie

Easy2Meet stap-voor-stap installeren op jouw Microsoft 365 omgeving

New call-to-action
Download in de Microsoft AppSource
25%
Ga naar de Microsoft
AppSource en klik op
'Nu Downloaden'.
Kies de juiste Office 365-omgeving
50%
Easy2Meet wordt op jouw eigen Office 365-omgeving geïnstalleerd, zo heb je de volledige controle over je gegevens.
Start de installatie

75%
Easy2Meet wordt automatisch geïnstalleerd op jouw eigen Office 365-omgeving
Begin met papierloos vergaderen
100%

Klik op "Easy2Meet" in de navigatiebalk van de site om de app te openen.

Als je nieuw bent, kan je Easy2Meet de eerste 30 dagen gratis uitproberen!

Deelnemen vanaf elk device

Om deel te kunnen nemen aan een vergadering moet je de app van Easy2Meet downloaden voor jouw device.

Download Easy2Meet from the Windows StoreDownload Easy2Meet from the Play StoreNew call-to-action

Geen app voor jouw device? Dan kan je Easy2Meet nog altijd gebruiken via de web-app.

Ben je nog geen gebruiker van Easy2Meet®, maar wil je toch ervaren hoe het is om deel te nemen aan een Papierloze Vergadering? Klik dan hier.

Bedrijven die al papierloos vergaderen met Easy2Meet®

NIBC
NRVT
NVZ
Woontij
meerlanden
ret
ROC-Amsterdam-Flevoland
sgp
De Nederlandse ggz
lvnl
konvisio2
KNMG