Trial
Demo
Trial
Demo
Annotation Surface Pro

Downloads & installatie

Op deze pagina leggen we stap voor stap uit hoe je Easy2Meet op jouw eigen Office 365-omgeving kan installeren* en kan je onze intuïtieve app downloaden die het mogelijk maakt om vanaf elk device deel te nemen aan papierloze vergaderingen met Easy2Meet.

Download in de Microsoft AppSource
25%
Ga naar de Microsoft
AppSource en klik op
'Nu Downloaden'.
New call-to-action
Kies de juiste Office 365-omgeving
50%
Easy2Meet wordt op jouw eigen Office 365-omgeving geïnstalleerd, zo heb je de volledige controle over je gegevens.
Start de installatie

75%
Easy2Meet wordt automatisch geïnstalleerd op jouw eigen Office 365-omgeving
Begin met papierloos vergaderen
100%

Klik op "Easy2Meet" in de navigatiebalk van de site om de app te openen.

Als je nieuw bent, kan je Easy2Meet de eerste 30 dagen gratis uitproberen!

* Let op! Om voor de eerste keer Easy2Meet te kunnen installeren moet je de juiste rechten hebben binnen jouw Office 365-omgeving. Heb je deze rechten niet? Vraag je IT-afdeling dan om hulp.

Deelnemen vanaf elk device

Om deel te kunnen nemen aan een vergadering moet je de app van Easy2Meet downloaden voor jouw device.

Download Easy2Meet from the Windows StoreDownload Easy2Meet from the Play StoreNew call-to-action

Geen app voor jouw device? Dan kan je Easy2Meet nog altijd gebruiken via de web-app

Tip: de Outlook Add-in van Easy2Meet

Ben jij degene die in jouw organisatie de vergaderingen organiseert en publiceert? Met behulp van de Outlook Add-in zal dit nog makkelijker worden!
Let op! Om deze Add-in te kunnen gebruiken moet je gebruik maken van Outlook.

De Outlook Add-in van Easy2Meet kan je hier downloaden:

• MSI installer (Laatste versie: 1.3.5) - Voor beheerde omgevingen. De MSI wordt niet automatisch geüpdatet.

Krijg je een foutmelding (0x8007007E*) met de tekst 'De volgende Microsoft Office-oplossing kan niet worden geïnstalleerd als gevolg van een algemene fout in het installatieprogramma'  tijdens de installatie? Dan kan je 'Visual Studio 2010 Tools for Office Runtime' hier downloaden en installeren om deze foutmelding te verhelpen.